Oxana
 Fotky zo stráženia
 
  • 20 rokov
  • Nitra
  • Posiela fotky zo stráženia miláčikov
  • Aktívna pred asi mesiacom
  •  Gymnázium, Párovská 1, Nitra
  •  Univerzita Komenského v Bratislave, Prírodovedecká fakulta, učiteľstvo biológie a slovenského jazyka
  •  Prenocovanie u psa (mačky ...) doma
  •  Návšteva & hranie
  •  Cez deň u mňa
Jazyky

Overený e-mail a telefón

Overená adresa

Overená identita

Prešla overením dokladu (OP alebo VP)

kontrola oproti duplicitným registráciám · overenie dátumu platnosti

získate prístup k plnému detailu overenia

O mne

Milí majitelia, už od detstva chovám morčatá, bude to približne 9 rokov, a veľmi rada postrážim akéhokoľvek hlodavca od myší, škrečkov, morčiat až po zajace a iné hlodavce a malé zvieratká. Svojmu domácemu miláčikovi sa snažím venovať čo najviac, hrať sa s ním, škrabkať ho za uchom a načúvať jeho potrebám ako aj veciam, ktoré sa mu nepáčia. A rovnako budem pristupovať aj k vášmu domácemu miláčikovi, ako k svojmu.

S mačkami síce nemám veľké skúsenosti, ale som odhodlaná sa hocičomu priučiť a ak by ste sa nakoniec rozhodli zveriť mi na pár hodín vašu mačku, budem sa snažiť, aby sa mala so mnou čo najlepšie!

* mám síce zapísanú možnosť zvieratka na deň u mňa doma, to sa ale bohužiaľ nevzťahuje pri strážení mačiek!

Čo by som sa rada dozvedela o stráženom psovi/zvieratku

Veľmi by som ocenila počiatočné inštrukcie k stráženiu, ako napríklad: ako často a koľko a čím kŕmite svojho miláčika, aby nedostával viac/menej ako potrebuje a je mu dávané. Taktiež či má nejaké zvyky/zlozvyky na ktoré je potrebné dávať pozor, či má zostať celý deň v klietke, alebo ho nechať pobehať vo výbehu/po izbe (keďže ja nechávam svoje morčiatka behať voľne po izbe, a som vždy pri nich). Či chcete, aby som sa s vaším maznáčikom maznala, alebo je to čisto vaše privilégium. Ale hlavne všetko dôležité, čo by mohlo byť nápomocné pri strážení. Samozrejme, ak má vaše zvieratko nejaké špeciálne potreby, aj o tých by som bola rada informovaná.
Mačičky mám rada, a ak by ste sa nakoniec rozhodli zveriť mi tú vašu na stráženie, predom si naštudujem potrebné a uvítam aj vaše rady, a inštrukcie čo váš maznáčik potrebuje.

Dostupnosť

Môžem hocikedy, je potrebné si dohodnúť čas, aby vyhovoval obom stranám.


Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenčina

Češtinu ovládam len tak základne na komunikáciu. Mohla by som doučovať slovenský a japonský jazyk. Japonský jazyk sa učím vyše 5 rokov, a mám spravený aj certifikát zo základov tohto jazyka na úrovni N5. Slovenčinu študujem na vysokej škole, a dorozumiem sa aj po anglicky.

Kde stráži miláčikov:

Kde som najčastejšie: Nitriansky kraj » Nitra » Nitra » Nitra