Laura
 Fotky zo stráženia
 
  • 22 rokov
  • Prešov
  • Posiela fotky zo stráženia miláčikov
  • Aktívna pred 3 mesiacmi
  •  Gymnázium Konštantínova 2, Prešov
  •  Trnavská Univerzita v Trnave, Pedagogická fakulta, učiteľstvo anglický jazyk a literatúra a chémia
  •  Prenocovanie u psa (mačky ...) doma
  •  Návšteva & hranie
Jazyky

Laura M.

€/hod

25 €/deň

  • 22 rokov
  • covid-19 vakcína

O mne

Ahoj! Volám sa Laura a od detstva vyrastám obklopená mačkami. Momentálne mám doma dve mačky a jedného kocúra, ktorí sú pre mňa ako členovia rodiny. Láska k zvieratám ma sprevádza celým životom a práca so zvieratkami je pre mňa nielen povolaním, ale aj vášňou.

Okrem starostlivosti o mačky mám skúsenosti aj so starostlivosťou o drobné papagáje. Títo farební a šikovní spoločníci mi prirástli k srdcu a viem, aké dôležité je venovať im osobitnú pozornosť a lásku.

Som spoľahlivá, starostlivá a milujúca osoba, ktorá sa s radosťou postará o vašich chlpatých i operených miláčikov. Verím, že každé zvieratko si zaslúži najlepšiu starostlivosť a lásku, a preto sa snažím vždy vytvoriť príjemné a bezpečné prostredie pre všetky zverené zvieratá.

Vaše mačky, papagáje, či iné domáce zvieratká budú so mnou v bezpečí a dostanú tú najlepšiu starostlivosť, akú si zaslúžia. Teším sa na stretnutie s vašimi miláčikmi a na možnosť starať sa o ne s rovnakou láskou, akú venujem svojim vlastným zvieratám.

Čo by som sa rada dozvedela o stráženom psovi/zvieratku

Preferujem mačky a malé zvieratká. Mám strach zo psov, takže by som rada starostlivosť o psov ponechala iným. Ak sa jedná o mačku, chcem vedieť, čo má rada, aké má obľúbené jedlo a hračky, a akú má povahu. Zaujíma ma, ako sa k nej správne správať, či je mojkacia a rada sa túli, alebo je skôr plachá a potrebuje viac priestoru a času na prispôsobenie sa.
Nemám problém so žiadnymi konkrétnymi plemenami mačiek alebo malých zvierat. Avšak, kvôli môjmu strachu zo psov, nebudem schopná starať sa o žiadne plemeno psa.
Chcem vedieť o denných zvykoch zvieratka. Kedy je zvyknuté jesť, či má nejaký špeciálny režim alebo rutinu, a aké sú jeho obľúbené aktivity. Tieto informácie mi pomôžu zabezpečiť, aby sa cítilo čo najpohodlnejšie a malo všetko, čo potrebuje.
Zaujíma ma, či má zvieratko nejaké zdravotné požiadavky, alergie alebo špeciálnu diétu. Chcem sa uistiť, že budem vedieť, ako sa postarať o jeho zdravotné potreby a že budem pripravená na akékoľvek špecifické požiadavky. Tiež by som chcela vedieť, aké sú moje konkrétne úlohy v starostlivosti o neho, aby som mohla poskytnúť tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenčina

Moja úroveň angličtiny je C1, študujem učiteľstvo anglického jazyka a literatúry, a preto som vhodný adept aj na doučovanie detí.

Kde stráži miláčikov:

Kde som najčastejšie: Prešovský kraj » Prešov » Prešov