Noemi
3 hodnotenie
  • 23 rokov
  • Bratislava
  • Kontaktovalo ju už 12 užívateľov
  • Rezervovaná opakovane
  • Aktívna pred 9 dňami
  • Zodpovedá do: 2 hodiny
  •  Obchodná akadémia Račianska
  •  Žehlenie
  •  Umývanie okien
Jazyky

Noemi A.

12  €/hod

  • (3)
  • 23 rokov
  • covid-19 vakcína

Overený e-mail a telefón

Prešla overením dokladu (OP alebo VP)

kontrola oproti duplicitným registráciám · overenie dátumu platnosti

získate prístup k plnému detailu overenia

Hodnotenie

Nikola14/08/2024Upratovanie

Noemi je skvela, pomohla mi zo vsetkym co som potrebovala a mozno este aj nieco navyse🙂. V byte bola sama ale nemala som vsetky potrebne cistiace prostriedky, tak si ich sama objednala, aby mohla pracu dokoncit. Je samostatna a precizna, urcite odporucam


Zuzana B.28/07/2024Upratovanie

Noemi mi pomohla s veľkým a rozsiahlym upratovaním po rekonštrukcii. Na základe dvoch dní strávených s ňou som si istá, že som sa dobre rozhodla, že som si vybrala práve ju. Je zodpovedná, dochvíľna, spoľahlivá a pracovitá. Je s ňou naozaj príjemná komunikácia. Takže, ak hľadáte niekoho, komu netreba zdĺhavo a podrobne všetko vysvetľovať, kto je samostatný a má záujem odviesť dobrú prácu, odporúčam práve Noemi.


Juraj P.14/07/2024Upratovanie

Noemi upratovala náš 3-izb., s jej prácou sme boli veľmi spokojní. Extra body dávam za rýchlosť dohodnutia a flexiblný prístup.


O mne

Ahojte volám sa Noemi, mám 23 rokov a vďaka svojej perfekcionistickej náture veľmi rada a kvalitne upratujem. Nakoľko som detailista, po sebe kontrolujem toľko krát, kým po sebe nenájdem bezchybnú robotu. Nakoľko som vyrastala vo veľkom dome s veľkou záhradou aj domácimi zvieratkami, ma viedla moja stará mama k láske k upratovaniu. Mám tým pádom celoživotnú prax nakoľko som chcela pomáhať svojej starej mame, mamine aj starému ockovi s ocinom so všetkým od ručného zbierania špiniek spod stola v kuchyni až po vysávanie auta, natieranie plota, kosenia obrovskej záhrady, žehlenia oblečenia alebo ručného zbierania listov spod stromov. Láska k poriadku mi zostala a tak som si povedala, že môžem svoju ochotnú ruku ponúknuť aj druhým, ktorí na upratovanie nemajú čas, neradi upratujú, nestíhajú či len potrebujú z hocijakého dôvodu pomôcť. Od augusta 2023 som sa starala 2x týždenne o byt veľmi milému pánovi, ktorý žil ako Francúz na Slovensku, takže prax už mám nadobudnutú no som otvorená aj novým možnostiam a zdokonaľovať sa.

Dostupnosť

Najviac mi vyhovujú víkendy, no čas mám samozrejme aj cez týždeň, záleží od zmeny v práci, vždy vypĺňam kalendár podľa zmien v práci 😊


Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenčina

Slovenčina je môj rodný jazyk, takže to je samozrejmosť rovnako aj náš bratský jazyk čeština, angličtinu taktiež ovládam na úrovni B2 gramaticky aj konverzačne.

Fotografia

Kde upratuje:

Kde som najčastejšie: Bratislavský kraj » Bratislava » Karlova Ves » Bratislava



Kde tiež bývam: Staré Mesto



Bývam na Dlhých Dieloch a Dúbravku mám na skok a v starom meste tiež trávim veľa času