Noemi
3 reviews
  • 24 years
  • Bratislava
  • 12 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 7 days ago
  • Response time: 2 hours
  •  Obchodná akadémia Račianska
  •  ironing
  •  cleaning windows
Languages

Noemi A.

12 €/hour

  • (3)
  • 24 years
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Nikola14/08/2024Cleaning

Noemi je skvela, pomohla mi zo vsetkym co som potrebovala a mozno este aj nieco navyse🙂. V byte bola sama ale nemala som vsetky potrebne cistiace prostriedky, tak si ich sama objednala, aby mohla pracu dokoncit. Je samostatna a precizna, urcite odporucam


Zuzana B.28/07/2024Cleaning

Noemi mi pomohla s veľkým a rozsiahlym upratovaním po rekonštrukcii. Na základe dvoch dní strávených s ňou som si istá, že som sa dobre rozhodla, že som si vybrala práve ju. Je zodpovedná, dochvíľna, spoľahlivá a pracovitá. Je s ňou naozaj príjemná komunikácia. Takže, ak hľadáte niekoho, komu netreba zdĺhavo a podrobne všetko vysvetľovať, kto je samostatný a má záujem odviesť dobrú prácu, odporúčam práve Noemi.


Juraj P.14/07/2024Cleaning

Noemi upratovala náš 3-izb., s jej prácou sme boli veľmi spokojní. Extra body dávam za rýchlosť dohodnutia a flexiblný prístup.


About me

Hi, my name is Noemi, and thanks to my perfectionist nature, I do a really good job when cleaning. I'm detail-oriented, so I never leave my work unfinished or poorly done. I always check if I've done my job perfectly, and no flaw goes unnoticed.

I grew up in a big house with a large garden, many plants, and some cute animals. My grandma always taught me how to clean more efficiently. I've been helping everyone since I was a child—my dad, my granddad, my mom, and, of course, my grandma. I've done everything from sweeping and washing dishes to painting walls and fences, taking care of the garden, building garages, and fixing furniture.

I fell in love with helping people clean and fix things, so I decided I also want to help you. I took care of an apartment in Bratislava's old town twice a week since last August. It belonged to a really nice man from France, and I cared for his apartment as if it were my own. Unfortunately, he moved to another country, so I can now offer my help to someone else.

Availability

Najviac mi vyhovujú víkendy, no čas mám samozrejme aj cez týždeň, záleží od zmeny v práci, vždy vypĺňam kalendár podľa zmien v práci 😊


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština, English, and Slovak

Slovenčina je môj rodný jazyk, takže to je samozrejmosť rovnako aj náš bratský jazyk čeština, angličtinu taktiež ovládam na úrovni B2 gramaticky aj konverzačne.

photos

Where clean:

Primary city: Bratislavský kraj » Bratislava » Karlova Ves » Bratislava



Where am I available too?: Staré Mesto



Bývam na Dlhých Dieloch a Dúbravku mám na skok a v starom meste tiež trávim veľa času